Η ΟΤΕ Α.Ε. ανακοινώνει τη διάθεση του προγράμματος COSMOTE Double Play 24 Μ 12μηνης δέσμευσης, του παρακάτω πίνακα:

Στα παραπάνω μηνιαία τέλη περιλαμβάνονται:
 Βασικό μηνιαίο τέλος τηλεφωνικής γραμμής με 1 Κανάλι Φωνής.
 Ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο ταχύτητας έως 24 Mbps
 Απεριόριστες κλήσεις προς εθνικά σταθερά εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ.

Τα μηνιαία τέλη αυξάνονται κατά 6,50€ για Τηλεφωνικές Γραμμές με 2 κανάλια φωνής.
Όλες οι κλήσεις προς εθνικά κινητά χρεώνονται με ενιαία τιμή 0,50€/λεπτό. Βήμα χρέωσης είναι το λεπτό. Τυχόν κλάσμα λεπτού, σε κάθε κλήση, θα υπολογίζεται ως ακέραιο λεπτό.
Με την παροχή κάθε προγράμματος ο Πελάτης δεσμεύεται με υπογραφή σύμβασης 12μηνης ελάχιστης διάρκειας παραμονής σ’ αυτό.

Σε περίπτωση που σύμβαση ορισμένου χρόνου λυθεί χωρίς σπουδαίο λόγο από τον Πελάτη, ή από την Εταιρεία λόγω υπαιτιότητας του Πελάτη πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας παραμονής σε αυτή, τότε ο Πελάτης θα χρεωθεί εφάπαξ στο λογαριασμό της Τηλεφωνικής του Γραμμής το Τέλος Αποδέσμευσης, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει το μικρότερο από τα παρακάτω ποσά: i) το σύνολο της έκπτωσης του μηνιαίου τέλους του οικονομικού προγράμματος (διαφορά μεταξύ του μηνιαίου τέλους της ελάχιστης διάρκειας παραμονής και του μηνιαίου τέλους μετά τη λήξη της) που έχει λάβει ο Πελάτης μέχρι τη στιγμή καταγγελίας της σύμβασης.

Σε περίπτωση που η καταγγελία της σύμβασης γίνει πριν την πάροδο 2 μηνών από την έναρξη εφαρμογής του οικονομικού προγράμματος, ο Πελάτης θα χρεωθεί το διπλάσιο του μηνιαίου τέλους του προγράμματος όπως αυτό διαμορφώνεται μετά τη λήξη της ελάχιστης διάρκειας παραμονής ii) το ένα τρίτο του αθροίσματος των μηνιαίων τελών από τη στιγμή της καταγγελίας της σύμβασης μέχρι την λήξη της ελάχιστης διάρκειας παραμονής. Όλα τα παραπάνω ποσά υπολογίζονται προ ΦΠΑ και Τέλους Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5% και στο τελικό ποσό εφαρμόζεται ΦΠΑ 24%.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5%.
H ημερομηνία έναρξης ισχύος των παραπάνω προγραμμάτων είναι η 19/6/2020 . Περισσότερες πληροφορίες στο www.cosmote.gr, στο 13888 ή στο Δίκτυο Καταστημάτων COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι τιμές είναι αυτές; Πανάκριβες για αυτά που προσφέρουν. Δεν πάμε καθόλου καλά..

  2. Μάλλον δεν έχουν ανάγκη τον πελάτη, θυμίζει εποχές δημοσίου τότε που ο ΟΤΕ υπήρχε κυρίως για τις ανάγκες των υπαλλήλων του

  3. Πάλι καλά που βρήκα την Inalan με 28€ τον μηνα. 200 mbps και σου βάζουν την οπτική ίνα μπαμ μπαμ. Ούτε περίμενε ούτε τπτ.

  4. ποια 24Mbps;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; εγώ με την δυσκολία πιάνω 10, τα υπόλοιπα 14 που τα χάνω; στο δρόμο;
    κοροϊδία είναι cosmote. Ειδικά εδώ στην περιοχή μου (Μελίβοια Ξάνθης), που είναι η μόνη εταιρεία που μας παρέχει ιντερνετ μέχρι 24Mpbs μας δουλεύει όπως θέλει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.