Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται με αυτήν την προσφορά. Η Cosmote προσφέρει 30GB δωρεάν για 15 ημέρες με δυνατότητα ενεργοποίησης μέχρι 10/11/2021. Δυστυχώς όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα την βρεις και θα μπορέσεις να την ενεργοποιήσεις.

Στο κινητό μέλους της οικογένειάς μας δεν υπήρχε διαθέσιμη, στο κινητό όμως ενός φίλου υπήρχε. Αναφορές μάλιστα στο διαδίκτυο λένε να προβείς και σε μια ενημέρωση της εφαρμογής αν υπάρχει και μετά να ξαναδοκιμάσεις, καθώς εμφανίζεται.

Σημείωση: Μάλλον πρέπει να είναι για όσους έχουν και σταθερή και το έχουν δηλώσει στο Cosmote One. Το COSMOTE One ενεργοποιείται με τουλάχιστον 1 σύνδεση κινητής (ακόμη και καρτοκινητό) + 1 σύνδεση σταθερής που ανήκουν στον ίδιο πελάτη (ίδιο ΑΦΜ ή Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας). Στο COSMOTE One μπορούν να συμμετέχουν έως 5 συνδέσεις κινητής και έως 2 σταθερής που ανήκουν ακόμα και σε διαφορετικούς πελάτες (διαφορετικά ΑΦΜ) αρκεί όλες οι συνδέσεις ανά ζεύγος πελατών να έχουν δηλωμένη την ίδια διεύθυνση αποστολής λογαριασμού.

Αυτή είναι η νέα εφαρμογή που μόλις εγκαταστάθηκε στο Windows 10 PC/Laptop σου

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε να δούμε πόσες φορές θα δημοσιεύσετε την ίδια είδηση (στο κυνήγι των click).
    Κρίμα.

    • Απατεωνια.μετα λέτε γιατί να μην αλλάξουμε εταιρεία…εγώ μια αγορά δε το έχω πάρει και τρώω το λιγότερο 4καρτες τον μήνα, μπορεί και παραπάνω.εγω θα κάτω καταγγελία και θα μαζέψω και άλλους γιατί αυτό καταντάει κοροϊδία…είπαμε.

  2. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εφαρμογή What’s up της Cosmote Καλή εβδομάδα με υγεία και ευημερία συν Θεώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.