Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις παίζοντας ένα παιχνίδι και αυτή την φορά το μεγαλύτερο achivement που θα καταφέρεις να κερδίσεις θα είναι να χαρίσεις ένα χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη.

Από σήμερα  λοιπόν και για 24 ολόκληρες ώρες, άνθρωποι που ασχολούνται με το YouTube, το gaming, άνθρωποι της τεχνολογίας, κωμικοί, παρουσιαστές και πολλοί άλλοι, θα κάνουν steam τα αγαπημένα τους games και παρακολουθώντας τους, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε δωρεά στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

χαμόγελο παιδιού

«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ’ αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών. Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Διοργανωτής είναι το κανάλι Σχέδιο Β στο YouTube και οι τρόποι που μπορείτε να κάντε την δωρεά είναι άμεσα οι ίδιοι τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε το “Χαμόγελο του Παιδιού” όλο τον χρόνο, χωρίς “ενδιάμεσους”, όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι πέρσι η εκδήλωση μάζεψε 3.071€ και πήγαν ΟΛΑ στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GOV9BnvWCUU]

Ο μαραθώνιος έχει ξεκινήσει ήδη από τις 18:00 (σας ζητάμε συγγνώμη για την καθυστέρηση στην ενημέρωσή σας) και θα στηρίξουμε και εμείς ως Techmaniacs την ενέργεια αυτή. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αμπράζης θα πάρει μέρος στο μαραθώνιο την Κυριακή στις 11:00 το πρωί.

Το livestream μπορείτε να το δείτε μέσα από το κανάλι του ΣΧΕΔΙΟ Β ή στον παρακάτω player:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=BFG3yhpZsbI]

Σας περιμένουμε ΌΛΟΥΣ εκεί για έναν καλό σκοπό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.