Αυτή τη φορά η προσκλήσεις που στέλνει η Apple σε δημοσιογράφους, προγραμματιστές, κτλ. δεν είναι για την παρουσίαση κάποιου τηλεφώνου. Όπως δηλώνει στην πρόσκληση “Έχουμε πολλά ακόμα να καλύψουμε”. Η πρόσκληση είναι για τις 22 Οκτωβρίου και κατά μεγάλη πιθανότητα αφορά την ανακοίνωση του καινούριου iPad, του αναμενόμενου OS X 10.9 Mavericks, των καινούριων MacBook και ίσως του ιδιαιτέρου σχεδιασμού, καινούριου MacPro.

apple

Επίσης υπάρχουν φήμες για την ανακοίνωση καινούριου Apple TV και του περίφημου Smartwatch της Apple. Όπως είναι αναμενόμενο οι περισσότεροι περιμένουν να δουν το καινούριου iPad. Όπως έχουμε δει από διαρροές και φήμες το καινούριο iPad θα είναι 9,7 ίντσες, πιο λεπτό και θα πατάει στα βήματα του iPad mini σχεδιαστικά. Tο καινούριο iPad mini θα έχει 7,8 ίντσες οθόνη και φυσικά θα είναι Retina.

Τέλος περιμένουμε να δούμε το Apple Touch ID να ενσωματώνετε και σε αυτές τις συσκευές μαζί με τους καινούριους Α7.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.