Δες στην υπηρεσία ANT1+ όλη τη δράση του Μουντιάλ! 32 αποκλειστικοί αγώνες, live & on demand από το COSMOTE TV Android Box, το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σου εξαργυρώνοντας το κουπόνι που έλαβες.  

Στο SMS που έλαβες υπάρχει ένα 16ψήφιο κουπόνι, το οποίο μπορείς να εξαργυρώσεις στην εφαρμογή του ANT1+ μέχρι τις 15/12/2022.

To κουπόνι δίνει δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία ANT1+ για τους δύο πρώτους μήνες από την ημερομηνία εξαργύρωσής του. Στη συνέχεια υπάρχει χρέωση σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του ANT1+.

Μπορείς να ζητήσεις όποτε το επιθυμείς την κατάργηση της υπηρεσίας ANT1+, μέσα από τον λογαριασμό σου ΑΝΤ1+, ακόμη και κατά τη διάρκεια της δωρεάν περιόδου που παρέχει το κουπόνι. Η πρόσβαση στο περιεχόμενο θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη μέχρι τη λήξη της δωρεάν περιόδου. Οδηγίες για την κατάργηση της υπηρεσίας παρέχονται εδώ.

Πελάτες χωρίς λογαριασμό στο ANT1+

1. Μπες στην ιστοσελίδα welcome.antennaplus.gr και πάτησε Εξαργύρωση
2. Στο επόμενο βήμα καταχώρισε το κουπόνι που έλαβες και πάτησε Εξαργύρωση
3. Δημιούργησε το λογαριασμό σου στο ANT1+
4. Θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας

Η εξαργύρωση έχει ολοκληρωθεί!

Πελάτες με λογαριασμό στο ANT1+

1. Μπες στην ιστοσελίδα welcome.antennaplus.gr, πάτησε το εικονίδιο του προφίλ σου και επίλεξε Εξαργύρωση Κωδικού Προσφοράς

2. Στο επόμενο βήμα καταχώρισε το κουπόνι που έλαβες και πάτησε Εξαργύρωση
3. Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας

Η εξαργύρωση έχει ολοκληρωθεί!

Αναλυτικές οδηγίες εξαργύρωσης και ενεργοποίησης του κουπονιού μπορείς να βρεις εδώ

Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι σε εμάς με απλό OTT των 9 ευρώ το μήνα δεν το έχουμε δει ούτε μέσα από την ενότητα του MyCosmote ούτε μέσα από το Cosmote TV app. Εν ολίγοις η προσφορά δίνεται εντελώς τυχαία, ή δεν έχει φθάσει σε όλους ακόμη. Χρειάζεται να εμφανιστεί, να πατήσεις ενδιαφέρομαι για να σου σταλεί το κουπόνι και να ακολουθήσεις τη διαδικασία που αναφέρεται πιο πάνω.

παίζει να το δίνουν μόνο σε αυτούς που έχουν αθλητικά ή full pack

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Full pack πάνω από 10 χρόνια επικοινώνησα και δεν μου είπαν καν την πολιτική που θα στείλουν ή έχουν στείλει voucher…όνειρο απατηλό μου φαίνεται…

  2. [quote]παίζει να το δίνουν μόνο σε αυτούς που έχουν αθλητικά ή full pack[/quote]

    Έχω full pack και σε καμία ενότητα, ούτε στο mycosmote, ούτε με sms, ούτε στα applications έχει έρθει κάποιο κουπόνι που θα μπορούσε να εξαργυρωθεί ως περιγράφεται ανωτέρω.
    Καλό θα ήταν να διασταυρώνονται οι πληροφορίες πριν αναπαραχθούν/αναρτηθούν κλπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.