Μια ολοκαίνουργια έκδοση του 1Password μόλις έκανε το επίσημο ντεμπούτο της και αποκαλείται 1Password 8. Το νέο update απαιτεί καθαρή εγκατάσταση της νέας εφαρμογής και στην ουσία είναι το μόνο απαιτούμενο για να μεταβείς σε αυτή, χωρίς δηλαδή να χάσεις τα δεδομένα σου από το 1Password 7.

1passowrd 8

Το 1Password είναι η αλήθεια, πως πρόκειται για μια από τις καλύτερες εφαρμογές αποθήκευσης κωδικών στο Android. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και κάνει τη διαδικασία υπενθύμισης, αποθήκευσης και αλλαγής των passwords εξαιρετικά εύκολη. Με το νέο 1Password 8 στο Android που έκανε μόλις το ντεμπούτο του, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο εύκολα. Πιο συγκεκριμένα, τα passwords πλέον θα δημιουργούνται στο Gboard, αντί να εμφανίζονται σαν pop up, κάτι που μπορεί να ενοχλεί κάποιες φορές.

Μια άλλη μεγάλη αλλαγή είναι η νέα homepage. Από εκεί μπορείς να τσεκάρεις τη βαθμολογία των passwords, με πλήθος άλλων δυνατοτήτων. Το μόνο που πρέπει να κατανοήσεις, είναι ότι το εν λόγω update έρχεται σαν ξεχωριστό app, δηλαδή το 1Password 8. Αν και το 1Password 7 μπορείς να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς, δεν θα έρθει σε αυτό η ενημέρωση, θα πρέπει να κατεβάσεις το νέο app.

Θα χάσω τα passwords;

Δεν χάνεις κανένα password. Όλα αποθηκεύονται με ασφάλεια στο cloud και θα συγχρονιστούν κανονικά μόλις συνδεθείς στο νέο 1Password 8 app.

Πως να κατεβάσεις το 1Password 8

Το 1 Password 8 απαιτεί καθαρή εγκατάσταση.

  • Αρχικά μεταβαίνουμε στο Google Play Store και εγκαθιστούμε το 1Password 8
  • Το ανοίγουμε και επιλέγουμε log in
  • Ρυθμίζεις το αποτύπωμα, ενεργοποιείς το autofill και επιλέγεις το 1Password σαν την default υπηρεσία.
  • Αμέσως θα δεις ότι θα συγχρονιστούν όλα τα δεδομένα σου, επομένως μπορείς να προβείς στην απεγκατάσταση του 1Password 7.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.