Το techmaniacs.gr σε συνεργασία με το GreeceAndroid.gr πραγματοποίησε το 1ο TechMeeting, στο οποίο μαζευτήκαμε λάτρεις της Τεχνολογίας και συζητήσαμε για την αγαπημένη μας ασχολία. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν  φοβερή και παρά το γεγονός πως η εκδήλωση οργανώθηκε σχεδόν την τελευταία στιγμή, Μ. Τετάρτη, σε εργάσιμη ημέρα και ακόμα χειρότερα σε ημέρα με ημιτελικούς ποδοσφαίρου, πάνω από 40 Techmaniacs έδωσαν το παρόν.

tech meeting (7)

Οι συσκευές που είχαμε μαζί ήταν τελικά πάρα πολλές! Ανάμεσα σε αυτές το SamsungGalaxyS5, το HTCOneM8, το LGGFlex, 2 SonyXperiaZ1 Compact, LGGPad, AppleiPhone 5S, AppleiPhone 5C, SamsungGear 2 Neo, MLSiQTalkFingerPrint, LGG2, BlackberryZ10 LimitedEdition, MLSiQTab, ZTEOpen,  GeeksphoneKeon, MLSiQTalkKing, MLSiQTabAstro, Nexus 5, Note 3! Αυτό σημαίνει ατελείωτες δοκιμές από όλους όσους παραβρέθηκαν. Το meeting είχε πολύ όμορφο κλίμα, με πολύ γέλιο και πολλές συζητήσεις!

Εμείς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πραγματικά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και όσους ήθελαν να έρθουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Κάπου εδώ να ζητήσουμε συγνώμη από όσους δεν είναι στην ομαδική φωτογραφία, καθώς αργήσαμε λίγο να την τραβήξουμε και κάποια άτομα είχαν αποχωρίσει.

Αυτό που σίγουρα είδαμε στο 1ο TechMeeting, είναι πως από την πρώτη μας προσπάθεια, καταφέραμε να φτιάξουμε την καλύτερη παρέα τεχνολογίας! Πάμε για το 2ο TechMeeting με ποιό ευνοϊκές συνθήκες, για να φτιάξουμε και την καλύτερη αλλά και μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας! Αυτό άλλωστε είναι και το moto μας!

techmaniacs.gr, η τεχνολογία στα καλύτερά της!!!

Υ.Γ. : Σύντομα θα ανέβουν περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.