Η 1Gallery, όπως άλλωστε δηλώνει η ονομασία της, είναι μια εφαρμογή γκαλερί για το Android smartphone σου, η οποία θέλει (και κατά την άποψή μας μπορεί επάξια) να αντικαταστήσει την stoick gallery. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι η απλότητα, η smooth και η γρήγορη λειτουργία της. Δεν έχει πλήθος ρυθμίσεων να μπλέξεις και είναι ακόμη στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει.

1gallery

Το μεγάλο της ατού, είναι η δυνατότητα να προστατεύσεις με κρυπτογράφηση τις φωτογραφίες σου. Όλα τα αρχεία που θα επιλέξεις να κρύψεις είναι κρυπτογραφημένα και μάλιστα με AES Encryption. Είναι ιδανική για την οργάνωση των φωτογραφιών σου σε φακέλους, ενώ υποστηρίζει και editing χαρακτηριστικά, όπως crop, rotate, resize, φίλτρα και άλλα.

Εν ολίγοις, είναι μια αξιόλογη πρόταση για κάποιον που θέλει να αντικαταστήσει τη stock gallery. Είναι δωρεάν στα βασικά της χαρακτηριστικά, ενώ με 2 ευρώ το χρόνο έχεις πρόσβαση σε όλα της τα features, με 4 ευρώ ξεμπερδεύεις για πάντα και δεν μπλέκεις με συνδρομές. Την κατεβάζεις από εδώ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.