Απεστάλλησαν όλα τα κλειδιά από την διεύθυνση fvoliwt****@gmail.com

Όπως θα έχεις καταλάβει αν μας παρακολουθείς καιρό, θέλουμε να γράψουμε πάντα ό,τι θεωρούμε ότι είναι πιο χρήσιμο για τους αναγνώστες μας. Και στέλνουμε συνεχώς μηνύματα σε developers να μας δώσουν κλειδιά να τα μοιραστούμε μαζί σας. Και όταν δέχονται, βλέπετε θέματα σαν και αυτά. Και το καλύτερο, δεν απαιτούμε shares του post στο Facebook και άλλα τέτοια. Απλά ένα σχόλιο από κάτω. 20 κλειδιά είναι θα δοθούν τυχαία. Να δηλώσετε ένα έγκυρο email, όταν θα αφήσετε το σχόλιο σε αυτό θα σταλεί ο κωδικός. Οι κωδικοί θα σταλούν την Πέμπτη το βράδυ.

Η 1Gallery είναι μια εφαρμογή gallery η οποία έχει σχεδιαστεί για την διαχείριση των φωτογραφιών σου. Μπορείς να ασφαλίσεις τις φωτογραφίες και τα βίντεο μέσω ενός encryption feature. Μπορείς δηλαδή να κρύψεις φωτογραφίες, όπως αυτή του διπλώματος οδήγησης, της ταυτότητάς σου, της πιστωτικής σου κάρτας. Όλα τα κρυμμένα αρχεία είναι κρυπτογραφημένα.

Περιλαμβάνει επίσης και έναν photo editor που επιτρέπει το Crop, rotate, resize της εικόνας, την εφαρμογή φίλτρων και άλλες πολλές λειτουργίες. Μπορείς μάλιστα να δεις και λεπτομερείς πληροφορίες για τα αρχεία σου, όπως ανάλυση EXIF κτλπ. Και όπως συμβαίνει και με τις περισσότερες εφαρμογές τελευταία, έχει και Dark Mode. Κατέβασέ την από το Play Store δοκίμασέ την και περίμενε το κλειδί μας. Υπενθυμίζουμε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post, όχι στο Facebook δεν θα τα κοιτάξουμε.

Κατέβασέ την από το Play Store εδώ 

 

69 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρα πολυ καλη εφαρμογη. Ευχαριστουμε για τους κωδικους που προσφερετε!

  2. 7ος έγραψα σχόλιο αλλά δεν έχει έρθει κάτι εάν μπορείτε κοιτάξτε το. Ευχαριστώ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.