Μόλις λάβαμε το εν λόγω μήνυμα στο εν λόγω Vodafone CU κινητό μας και θεωρούμε ότι καλό είναι να το αναφέρουμε για όποιον ενδιαφέρεται.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να αποκτήσεις 16GB δώρο από το CU Shake. Μπορείς να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω του MY CU App με την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα ή Paypal και το CU Shake θα σου δώσει 16GB για μια εβδομάδα ή 10GB για ένα μήνα.

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομίζω πως είναι προσφορά για κάποιους πελάτες και όχι για όλους. Εγώ δεν έχω πάρει παρόμοιο sms, ούτε και κάποιος κοντινός.

  2. Απατεώνες από τους ποιο καλούς ,,,,, ας φτιάξουν λίγο το app τους και ας μην κλέβουν τον κόσμο έτσι έχω βάλει 60 ευρώ κάρτες εδώ και 3 εβδομάδες ενεργοποιώ πακέτα για GB και πριν καν τελειώσουν μου λέει ότι τελείωσαν και ενεργοποιούν αυτόματες χρεώσεις για τη χρήση του Ίντερνετ που κάνω και έχουν και ημερήσια ποσοστά που σου βάζουν στο να ξοδεύεις τα GB που πλήρωσες αν είναι δυνατόν ….όλα αυτά μπορώ να τα αποδείξω αν θέλουν ας έρθει η εταιρία και ας πάρει το Κινητό μου και ας κάνει τις ανανεώσεις που κάνω …. πραγματικά εξευτελιστικό Σε καιρούς εγκλεισμού … Η Άλλες εταιρίες εδώ και ένα μήνα έχουν δώσει GB στο. Κόσμο έτσι ,,,,, CU ξαφνικά θυμήθηκε αυτούς που την στηρίζουν αααα μόνο εάν βάλεις κάρτα εεεε … ντροπή σας

  3. Online ανανέωση έκανα και δεν τα είδα αυτά τα 16GB που λέει η vodafon. Σχετι κοροϊδία είναι. Παίζουνε με τα λεφτά μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.