Η γνωστή υπηρεσία πληρωμών Payzy της Cosmote δίνει 15 ευρώ μετρητά για κάθε άτομο που θα φέρεις στο Payzy. Ακόμη και κάποιο φίλο να μην έχεις μπορείς να εγγράψεις έναν συγγενή σου και να πάρεις εντελώς δωρεάν 15 ευρώ.

Ειδικότερα, τα 5 ευρώ τα παίρνεις αμέσως μόλις θα εγγράψεις κάποιον, ενώ τα υπόλοιπα 10 όταν ο νέος λογαριασμός που έκανες εγγραφή κάνει μια συναλλαγή ακόμη και 1 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει από τις 20/6 ως και τις 22/6 και κερδίζεις 15 ευρώ για κάθε φίλο που φέρεις στο Payzy. Κερδίζεις 5 ευρώ με την επιτυχημένη εγγραφή του φίλου σου στο Payzy μέσω της πρόσκλησής σου  και 10 ευρώ σε coins μόλις ο φίλος σου πραγματοποιήσει την 1η συναλλαγή με την virtual ή την physical χρεωστική payzy κάρτα με ποσό ίσο ή μεγαλύτερο του 1 ευρώ. 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.