Να μια είδηση που με κάνει να αναρωτιέμαι. Εκτός της Ελλάδα όπως όλοι ξέρουμε το Google Play Movies δεν λειτουργούσε σε άλλες χώρες παρά μόνο σε Αμερική, Μεγάλη Βρετανία, Καναδά, Αυστραλία Γαλλία, Γερμανία κτλ. Μετά από αρκετούς μήνες η Google έδωσε πρόσβαση και σε άλλες 13 χώρες.

original

Αισίως το Play Movies φτάνει τις 27 χώρες. Οι καινούριες χώρες που προστέθηκαν είναι: Αντίγκουα – Μπαρμπούντα, Μπελίζε, Μποτσουάνα, Φίτζι, Χονγκ Κονγκ, Τζαμάικα, Νεπάλ, Νέα Ζηλανδία, Παπούα Νέα Γουινέα, Σρι Λάνκα, Τανζανία, Τρίνινταντ-Τομπάγκο και Ζιμπάμπουε. Το ξέρω ότι ψάχνεται κάπου εκεί και την Ελλάδα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει. Ο λόγος άγνωστος αν και περιμένουμε με ανυπομονησία.

1725

Απ την άλλη μεριά το Google Play T.V. είναι διαθέσιμο μόνο για Αμερική, Αγγλία και Ιαπωνία. Τέλος μια άλλη εφαρμογή που έχει κι αυτή περιορισμένη διαθεσιμότητα είναι το Google Play Magazines όπου κάποιος μπορεί να μπει μόνο από Αμερική, Μεγάλη Βρετανία, Καναδά, και Αυστραλία.

 

Εσείς τι λέτε; Θα μας θυμηθεί η Google η μπα; Εν το μεταξύ ούτε λόγος να μπουν ελληνικά στο Voice Search ενώ έχει Σουαχιλι.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.