Η Google πάντα φροντίζει να προσθέσει διασκεδαστικές πινελιές στην αναζήτησή της και κατά καιρούς έχουμε δει ορισμένα πολύ έξυπνα και ξεχωριστά κόλπα. Κάποια από αυτά συνεχίζουν να παίζουν μέχρι και σήμερα, κάποια σταμάτησαν να λειτουργούν μετά από λίγο. Εμείς βρήκαμε 7 από αυτά και σας τα παραθέτουμε για να παίξετε και εσείς με την αναζήτηση της Google.

  1. Do a Barrel Roll : Αν βάλετε στην αναζήτηση της Google αυτές τις λέξεις, τότε η μηχανή αναζήτησης θα κάνει αυτό που της ζητήσατε. Δηλαδή μια τούμπα, κάνοντας περιστροφή 360 μοιρών.
  2. Roll a die : Και εδώ κάνει ότι ζητήσουμε, δηλαδή ρίχνει ένα ζάρι και μας δίνει το αποτέλεσμα. Αυτή η εντολή μπορεί να παραμετροποιηθεί για τον αριθμό των εδρών που έχει το ζάρι. Για παράδειγμα, Roll a d20. Ότι πρέπει για όσους παίζουν επιτραπέζια και κυρίως DnD.
  3. Flip a coin : Η μηχανή αναζήτησης θα μας ρίξει ένα κέρμα και θα μας πει το αποτέλεσμα
  4. Askew : Γράμε αυτή την λέξη στην αναζήτηση της Google και θα δεις πως η οθόνη θα μετακινηθεί λίγο πιο κάτω και δεξιά, κάνοντας αυτό ακριβώς που σημαίνει η λέξη, δηλαδή όχι σε ευθεία θέση. θέση.
  5. Google Gravity : Αυτό δουλεύει λίγο διαφορετικά. Πρέπει να πας στην κεντρική σελίδα της αναζήτησης και να βάλεις το Google Gravity στην αναζήτηση αλλά αντί για αναζήτηση θα πρέπει να πατήσεις αισθάνομαι τυχερός. Θα δεις την μηχανή αναζήτησης να καταρρέει λόγω της βαρύτητας.
  6. Google Sphere : Με τον ίδιο ακριβός τρόπο όπως και με το Gravity. Βάζεις το Google Sphere στην αναζήτηση και πατάς Αισθάνομαι τυχερός. Όλα τα περιεχόμενα θα πάρουν μορφή περιστρεφόμενης σφαίρας, όπως το λογότυπο της WikiPedia.
  7. Pac-Man : Όταν βάλουμε το Pac-Man στην αναζήτηση, θα μας ανοίξει το παιχνίδι στην αναζήτηση και θα μπορείτε να το παίξετε κανονικά!
  8. Dog : Ότι πρέπει για τους σκυλόφιλους. Αν αναζητήσετε την λέξη Dog θα σας βγάλει πληροφορίες για σκύλους. Όμως στα δεξιά της οθόνης έχει ένα πατουσάκι σκύλου. Όταν το πατήσετε θα βγαίνει ένα σκυλοπόδι όπου και αν κάνετε κλίκ.Google κόλπα
  9. Cat : Δουλεύει ακριβώς όπως και με το Dog, μόνο που εμφανίζει πατουσάκι γάτας.
  10. Animal sounds : Θα μας ανοίξει επιλογές για αναπαραγωγή ήχων ζώων.

Όλα είναι αρκετά διασκεδαστικά με τον τρόπο τους και αξίζει να τα δοκιμάσεις.

Messenger: Παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα: Να τι πρέπει να κάνεις

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.