1 μήνα εντελώς δωρεάν δίνει η Cosmote για το Cosmote Neo και μάλιστα ισχύει για όλα τα προγράμματα. Είναι νέα προσφορά δεν έχει βγάλει καν δελτίο τύπου προς το παρόν και ισχύει για ενεργοποιήσεις ως και 13/1.

Cosmote Neo

Πως αποκτάς Cosmote Neo:

Στο COSMOTE Neo, όλα γίνονται 100% digitally, σε λίγα μόλις βήματα. Γράφεσαι με μία απλή selfie ενώ όλη η διαδικασία ταυτοποίησης πραγματοποιείται μέσα στο My COSMOTE App. Ακόμα και η υπογραφή σου μπαίνει ηλεκτρονικά! Με το COSMOTE Neo, έχεις την δυνατότητα να διαμορφώνεις εσύ το πρόγραμμα σου, σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες!

Δες εδώ πως να πάρεις 2 μήνες δωρεάν Apple TV+ για νέους και παλιούς συνδρομητές

Κάθε μήνα, μπορείς να επιλέγεις data & λεπτά ομιλίας, ενώ έχεις την δυνατότητα να αλλάζεις τις επιλογές σου εύκολα και γρήγορα από το κινητό σου. Κι αν στο τέλος του μήνα δεν τα έχεις καταναλώσει, τότε τα data σου, τα λεπτά ομιλίας και τα SMS μεταφέρονται για έναν μήνα ακόμη.

Το είδαμε σε banner στην ιστοσελίδα της Cosmote.

Link για το Cosmote Neo εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.