Σχεδόν δύο μήνες από τότε που η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι πράγματι εργάζεται πάνω στο δικό της smartwatch, για το οποίο αποκάλυψε ότι θα γίνει επίσημο κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, μια νέα καταχώρηση για ένα ρολόι εμφανίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

xiaomi-smartwatch-1Δυστυχώς, δεν αποκαλύπτει τίποτα για το συγκεκριμένο wearable, όπως για παράδειγμα τον σχεδιασμό, τα χαρακτηριστικά, ή την τιμή του. Ωστόσο, τουλάχιστον για τον σχεδιασμό, μπορούμε να βασιστούμε σε ένα σχέδιο που διέρρευσε πρόσφατα.

xiaomi-smartwatch-2Όπως μπορείτε να δείτε, φαίνεται πως η οθόνη είναι στρογγυλή και υπάρχει ένα λογότυπο της εταιρείας πάνω της. Ο σκελετός του μοιάζει πολύ στο πρώτο Moto 360 και στην δεξιά πλευρά του φαίνονται επίσης κάποια κουμπιά χειρισμού.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ LeEco γίνεται ο μεγαλύτερος μέτοχος του ομίλου Coolpad
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy S7 edge: Έρχεται περιορισμένη έκδοση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ