Τέσσερα χρόνια πριν, η Samsung γιόρτασε τους Ολυμπιακούς Αγώνες με μια περιορισμένη έκδοση του Galaxy S III και του Galaxy Note, στη συνέχεια, δύο χρόνια αργότερα, γιόρτασε τους χειμερινούς Αγώνες με μια περιορισμένη έκδοση του Galaxy Note 3, και τώρα τους φετινούς Αγώνες στην Βραζιλία φαίνεται ότι θα τους γιορτάσει με μια ειδική έκδοση του Galaxy S7 edge.

galaxy-s7-edge-olympic-edition
Το τηλέφωνο θα έρθει πιθανότατα με τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά θα φέρει κάποιο θέμα εμπνευσμένο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το Samsung Galaxy S7 Olympic Edition δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα, αλλά αυτό είναι θέμα χρόνου, αφού μόλις διέρρευσε από τον @evleaks, ένα render της συσκευής. Όπως φαίνεται, θα είναι βαμμένο στις αποχρώσεις του Ολυμπιακού κύκλου, δηλαδή κίτρινο μπροστά, πράσινο και κόκκινο στις πλευρές, και μπλε στο πίσω μέρος.

Οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016 αρχίζουν στις 5 Αυγούστου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έτσι αναμένουμε την παρουσίαση του, εκείνη την περίοδο, ίσως και λίγο νωρίτερα, έτσι ώστε το τηλέφωνο να είναι έτοιμο για πώληση όταν οι Ολυμπιακοί ξεκινήσουν.

Η τιμή του είναι άγνωστη προς το παρόν, αλλά αναμένουμε να είναι αρκετά υψηλή, όπως και του Injustice Edition που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροXiaomi: Εμφανίστηκε καταχώρηση για smartwatch στην σελίδα της εταιρείας
Επόμενο άρθροLeEco: Η πρώτη συσκευή Snapdragon 823 πέρασε από το AnTuTu
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ