Ενώ έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι το επερχόμενο Galaxy Note 7 από τη Samsung θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 2 Αυγούστου, η Samsung δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής.

Samsung-Galaxy-Note-7-renders

Ενώ είμαστε λοιπόν σε αναμονή, μια νέα φήμη από την πατρίδα της Samsung στην Νότια Κορέα ισχυρίζεται ότι το τηλέφωνο θα αρχίσει να πωλείται την ίδια ημέρα με τα αποκαλυπτήρια του, δηλαδή στις 2 Αυγούστου.

Λέγεται ότι η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην μέγιστη αξιοποίηση των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων του τρέχοντος έτους, που έχουν προγραμματιστεί στις 5 Αυγούστου. Αν θυμάστε, υπήρχε ένα κενό περίπου μιας βδομάδας μεταξύ της ανακοίνωσης και της κυκλοφορίας του Galaxy Note 5.

Τέλος, η φήμη επισημαίνει ότι η Samsung έχει ήδη εξασφαλίσει κομμάτια για την κυκλοφορία τους στις 2 Αυγούστου.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 7: Φωτογραφίζεται σε διάφορα χρώματα αλλά όχι σε Space Black
Επόμενο άρθροLEAGOO M5: Ανθεκτικό στις πτώσεις με αξιοπρεπές hardware στα €54 μόνο
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ