Η τελευταία αναβάθμιση firmware για το LG G2 ξεκίνησε να κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2015, μέσω του LG PC Suite ή του LG Mobile support tool. Εκείνη την εποχή, το LG G2 πήρε την πρώτη του ενημέρωση σε Android 5.0 Lollipop. Τώρα, σύμφωνα με μια νέα αναφορά, η ενημέρωση σε Android 5.1.1 είναι ήδη στα σκαριά.

lg-g2-lollipop-5-1-1jpg
Το LG G2 με τα πολυπόθητα software buttons του Android Lollipop

Η αναφορά αυτή έρχεται από μια Γερμανική ιστοσελίδα και λέει πως η εταιρεία εργάζεται σκληρά για την ενημέρωση της συσκευής σε Android 5.1.1. Η ιστοσελίδα υποστηρίζει πως αυτή η πληροφορία, αλλά και οι εικόνες που συνοδεύουν το άρθρο, έρχονται από ένα ανώνυμο πρόσωπο μέσα από το τμήμα ανάπτυξης λογισμικού της LG.

lg-g2-android-lollipop
Screenshot με το Android 5.1.1 στο LG G2

Ακόμη, αναφέρει πως η ενημέρωση θα γίνει διαθέσιμη μέσα στους επόμενους δύο μήνες και θα φέρει στο LG G2 το γραφικό περιβάλλον LG UX 4.0 του LG G4, αλλά και κάποιες λειτουργίες του.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροBlackBerry Venice: Διέρρευσε render της πρώτης Android ναυαρχίδας της BlackBerry
Επόμενο άρθροLG G Pro 3: Θα διαθέτει οθόνη 6 ιντσών, Snapdragon 820 και 4GB RAM (;)
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ