Πριν λίγες μέρες, είδαμε για πρώτη φορά ένα μικρό βίντεο με το επερχόμενο iPhone 7 σε δύο χρώματα. Τώρα ένα καινούριο βίντεο μόλις δημοσιεύτηκε και δείχνει μια σύγκριση στο σχεδιασμό του iPhone 7 και του iPhone 6s. Επιπλέον, μια σειρά από φωτογραφίες είναι επίσης διαθέσιμες για να δούμε τις διαφορές τους με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, οι κύριες διαφορές μεταξύ του iPhone 7 και του iPhone 6s θα είναι η έλλειψη μιας θύρας ακουστικών, οι επανασχεδιασμένες γραμμές κεραίας και η μεγαλύτερη προεξοχή της κάμερας στο πίσω μέρος.

This slideshow requires JavaScript.

Τέλος, η παρακάτω φωτογραφία επιβεβαιώνει τις τέσσερις επιλογές χρωμάτων του iPhone 7, που εμφανίστηκαν και την περασμένη εβδομάδα. Η Apple θα προσφέρει το τηλέφωνο σε τέσσερις αποχρώσεις – Silver, Space Grey, Gold και Rose Gold.

iphone 7s 4

Υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι το Σεπτέμβριο, όπου η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iPhone 7, έτσι είναι σίγουρο πως θα έχουμε έναν μεγάλο αριθμό διαρροών στην διάθεση μας μέχρι την παρουσίασή του.

Πηγή (1, 2) | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροVernee Apollo Lite Official Hands-On: Τίμιο και γρήγορο
Επόμενο άρθροΤα Pokemon Go Plus θα κυκλοφορήσουν και στην Ελλάδα!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ