Εντός Οκτωβρίου θα μπορέσουν οι ιδιοκτήτες Android συσκευών να κατέχουν το δημοφιλές σύστημα πλοήγησης Tom Tom της ομώνυμης Ολλανδικής εταιρείας. Η ανάκοίνωση αυτή μας εξέπληξε θετικά (ήταν κάτι που έλειπε από τους χρήστες του Android), όταν έγινε γνώστο από τους υπευθύνους της εταιρείας στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης IFA 2012 που διεξάγεται στο Βερολίνο.

Αν και εδώ και καιρό η συγκεκριμένη εφαρμογή κυκλοφορεί για χρήστες iOS και Windows Phone 7.5 , εδώ φάνηκε πως εταιρεία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα για να καταστήσει την εφαρμογή λειτουργική για τη μεγάλη γκάμα smartphone, που διαθέτουν το λογισμικό της Google.

Σύμφωνα με την εταιρεία το πρόγραμμα θα διαθέτει μια πλειάδα χαρακτηριστικών ανάμεσά τους ενημέρωση και αποφυγή προβλημάτων κατά τη διάρκεια μετάβασης στο σημείο άφιξης, σύστημα πλοήγησης λωρίδων, ενημέρωση για κάμερες κατά τη διάρκεια της διαδρομής καθώς και τρισδιάστατους χάρτες.

Τέλος να πούμε πως η εταιρεία σκοπεύει να παρέχει, στους χρήστες που αγοράσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα, πλοήγηση και υποστήριξη στους χάρτες της εφ’ όρου ζωής.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.