Το Project Glass της Google μπορεί να μην κυκλοφορεί για το κοινό αλλά το βλέπουμε αρκετά συχνά σε διάφορα events. Αυτές τις μέρες το είδαμε στο Fashion Week της  Νέας Υόρκης.

 

Τα γυαλιά αυτή τη φορά δεν τα φόρεσαν άνθρωποι τις Google, όπως είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε,  αλλά μοντέλα και διασημότητες.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας, Diane von Funstenberg  σε συνεργασία της με την Google, έκανε το Project Glass μέρος της επίδειξης που έλαβε χώρα στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας. Τα μοντέλα της που έλαβαν μέρος φορούσαν το πιο πολυσυζητημένο Gadget κάνοντας πασαρέλα. Σύμφωνα με ανακοινώσεις, τα γυαλιά κατέγραφαν τα πάντα με σκοπό το υλικό που συγκεντρώθηκε να μονταριστεί σε ένα ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο  Sergey Brin, φορώντας φυσικά και αυτός το Project Glass. Μάλιστα βοήθησε την Diane von Funstenberg  με τα δικά της.

Το Project Glass δοκίμασε και η Sarah Jessica Parker, ο οποία μπήκε στη λίστα με τους πρώτους διάσημους που παίρνουν μια γεύση από αυτό το τεχνολογικό θαύμα.

Άντε ρε Google, βγάλε τα στην αγορά σε καμιά νορμάλ τιμή γιατί όλοι εμείς οι techmaniacs ζηλεύουμε…

 

Δείτε ένα απόσπασμα από το ντοκυμαντέρ που θα κυκλοφορήσει

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.