Σήμερα, Τρίτη 1η Νοεμβρίου, τυχαίνει να είναι η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS και το αγαπημένο Snapchat παίρνει ενεργή θέση στην μάχη ενάντια στην ασθένεια!

red-and-snapchat-filters

Τρία καινούργια φίλτρα θα εμφανιστούν σήμερα στην εφαρμογή, ενώ με κάθε χρήση των φίλτρων θα δωρίζονται $3 από το Bill and Melinda Gates Foundation στο RED, τον οργανισμό του γνωστού Bono για την καταπολέμηση του HIV και του AIDS.

Συνολικά η δωρεά θα ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια δολάρια, ενώ θα δωριστεί ένα ακόμα εκατομμύριο σε περίπτωση που το βιντεάκι που ακολουθεί διαμοιραστεί πάνω από 330,000 φορές!

Για να αυξήσει τον αριθμό των έξτρα συνεισφορών από το κοινό, ο RED διοργανώνει και διαγωνισμούς με δώρα – όπως μια μέρα με celebrities που στηρίζουν την προσπάθεια του (Bono, Kim Kardashian, Matt Damon, Snoop Dogg, Jimmy Kimmel και άλλους), ενώ για τους φαν της σειράς Game of Thrones θα υπάρχει και το έπαθλο μιας ημερήσιας ξενάγησης στα σκηνικά, ώστε να κάτσουν και οι ίδιοι στο Σιδηρούς Θρόνο!

Σύμφωνα με τον οργανισμό, $3 είναι αρκετά για την παροχή φαρμάκων κατά του AIDS και του HIV για δέκα ημέρες σε άτομα που νοσούν ή είναι φορείς!

Μην ξεχνάμε πως πολλοί νοσούντες δεν γνωρίζουν πως νοσούν, κάτι που σημαίνει πως μπορεί ο καθένας μας να έρθει σε αυτή την επίπονη θέση! Για αυτό λοιπόν, πάντα προσοχή και ποτέ κριτική, αλλά συμπαράσταση!

Πηγή | RED | Απίστευτα δώρα του Διαγωνισμού – Συνεισφορά

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ