Βρισκόμαστε μόλις λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του Samsung Galaxy S III και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν προπαραγγείλει το νέο κορεάτικο flagship. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αναγκάστηκε να καταστρέψει 600.000 πίσω καλύμματα της μπλε έκδοσης, καθώς ήταν ελαττωματικά!

Ο αριθμός των καλυμμάτων είναι πολύ μεγάλος και σίγουρα απαιτείται πολύς χρόνος για την αντικατάσταση τους. Με περισσότερες από 9 εκατομμύρια προπαραγγελίες, μοιάζει σίγουρο ότι πολύς κόσμος θα δεχθεί emails για ενδεχόμενες καθυστερήσεις, κάτι που όπως είναι λογικό… δεν θα αρέσει σε κανέναν.

Για παράδειγμα, ο υπεύθυνος τύπου της Samsung στην Ολλανδία ανακοίνωσε ότι τα πρώτα μπλε Samsung Galaxy S III θα φτάσουν στη χώρα τον Ιούνιο, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Για την Ελλάδα δεν έχουμε ακούσει κάτι σχετικό, αλλά δεν αποκλείεται μερίδιο της “ζημιάς” να μοιραστεί και εδώ.

Μέχρι στιγμής η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει αυτή την φήμη. Εμείς ελπίζουμε να μην ισχύει κάτι τέτοιο, αφού περιμένουμε ήδη ένα Galaxy S III στο techmaniacs.gr

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.