Το Samsung Galaxy Note II δεν λανσαρίστηκε μόνο με εντυπωσιακό hardware, αλλά είχε και μερικά μοναδικά features στο λογισμικό που επίσης κατάφεραν να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Η σημαντικότερη από αυτές τις λειτουργίες είναι το Multi View Window, που επιτρέπει σε ορισμένες εφαρμογές να τρέχουν σε περιβάλλον split-screen(κάθε εφαρμογή να έχει στη διαθεσή της μισή οθόνη). Από τότε που το Multi-Window έκανε το ντεμπούτο του, έχουμε δει, χάρη σε ένα mod, να επεκτείνει τη λειτουργία του και σε πρόσθετες εφαρμογές.

Την ίδια στιγμή η Samsung προσπαθεί για να φέρει τη λειτουργία αυτή και σε άλλα smartphones της. Ήδη νεώτερα μοντέλα όπως το Galaxy S III, μέσω της αναβάθμισης 4.1.2 απέκτησαν τη λειτουργία Multi View Window. Αλλά τι γίνεται με τις παλιότερες συσκευές Samsung;

Δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο. Η κοινότητα XDA καταφέρε να φέρει το split-screen στο Galaxy S II, μέσω ενός mod.

 

 

 

 

 

 

 

Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό, είτε με φλασάρισμα με μια έκδοση που προσθέτει τη multi-window λειτουργία σε μια υπάρχουσα Android 4.1.2 ROM, ή χειροκίνητα , μέσω επεξεργασίας και recompiling αρχείων του κινητού (δεν το συνιστάμε). Ότι και να αποφασίσετε, ακολουθήστε τις οδηγίες προσεκτικά και θα είστε έτοιμοι να προσθέσετε τη νέα λειτουργία.

 
Πηγή: XDA-Developers φόρουμ (Flash) (Manual)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.