Έχουμε μία σημαντική είδηση για τους κατόχους των Samsung Galaxy Ace 2 και Galaxy S Advance. Όπως φαίνεται οι δύο, μεσαίας κατηγορίας, συσκευές θα πάρουν την επίσημη έκδοση Android  4.1 Jelly Bean, χωρίς να έχουν λάβει ενδιάμεσα κάποια ICS έκδοση.

Ένας από τους αναγνώστες μας από τη Βουλγαρία ήρθε σε επαφή με την τοπική αντιπροσωπεία της Samsung, ρωτώντας εάν τα δύο smartphones θα πρέπει να πάρουν Android 4.0 ICS.

Η απάντηση πραγματικά μας εξέπληξε. ‘’ Το Galaxy Ace 2 και το Galaxy S Advance θα παρακάμψουν κάποια Ice Cream Sandwich έκδοση και θα αναβαθμιστούν άμεσα σε Jelly Bean.

Φυσικά όλο αυτό θα μπορούσε να είναι ένα λάθος του υπεύθυνου για την υποστήριξη της σελίδας στο Facebook της Samsung Βουλγαρίας. Αν όμως αυτό δεν ισχύει, τότε η εταιρεία αξίζει ένα μπράβο για τη λήψη τέτοιων αποφάσεων, που δείχνουν ότι δεν αφήνει πίσω τις μεσαίες κατηγορίες της.

Κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστούν ακόμη μερικοί μήνες για να ολοκληρωθεί η ενημέρωση, αλλά πραγματικά ελπίζουμε ότι θα έχει καταφθάσει στις συσκευές πριν το τέλος του έτους.

Θα είμαστε σε επιφυλακή για οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση από τη Samsung και θα σας κρατάμε ενήμερους για οτιδήποτε άλλο προκύψει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.