Στην MWC 2015 ανακοινώθηκε σήμερα το Orange Klif με Firefox OS. Η συσκευή είναι το παιδί του γάμου της Orange με την Mozilla και την Alcatel. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά οικονομικό, αφού η τιμή του είναι στα $40 μόλις και θα το δούμε στην αφρικάνικη αγορά και σε άλλες αναπτυσσόμενες χώρες.

orange-clif-firefox-06-570

Το Firefox OS είναι αρκετά καλό για low end συσκευές, οι οποίες δεν έχουν δυνατό hardware. Έτσι λοιπόν το Orange Klif διαθέτει οθόνη 3.5 ίντσες με ανάλυση 480×320. Στο εσωτερικό του έχουμε MediaTek επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz και από μνήμη RAM έχουμε 512MB.

Η κάμερα της συσκευή είναι 2MP με LED Flash και στο θέμα της αυτονομίας έχουμε μπαταρία 1300mAh.

Προς το παρόν δεν το περιμένουμε στην Ευρώπη, αλλά κάποια στιγμή θα θέλαμε να δούμε κάτι αντίστοιχο στα μέρη μας, ώστε να φτάσει η τεχνολογία των smartphones σε περισσότερο κοινό, που θα έχει πρόσβαση σε πληροφορίες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.