Η Nokia επεκτείνει την γκάμα εφαρμογών που διατίθενται αποκλειστικά για Windows Phone συσκευές της, προσθέτοντας αυτή την φορά το δικό της Augmented Reality browser, συμβατό με μοντέλα της σειράς Lumia ( Nokia Lumia 710, 800 και 900). Η ονομασία της νέας αυτής εφαρμογής που ουσιαστικά χρησιμοποιεί τον φακό του smartphone σας για να εμφανίσει πληροφορίες σχετικά με τα αξιοθέατα, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται σε κοντινή ακτίνα ορατότητας γύρω από την τοποθεσία-περιοχή που τυγχάνει να βρίσκεστε ανά πάσα στιγμή, φέρει την επωνυμία City Lens και ναι είναι η ίδια που κυκλοφορεί για τα smartphones με λειτουργικό Symbian, μόνο που περιλαμβάνει κάποιες επιπλέον λειτουργίες.

Με το Nokia Maps μπορείτε να κατευθυνθείτε κατά προσέγγιση ακολουθώντας κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες, ενώ με την εφαρμογή City Lens δεν χρειάζεται να αναζητάτε εντός του ψηφιακού χάρτη την τοποθεσία σας, με μια απλή ματιά γύρω σας μπορείτε να βρείτε τα όσα σας εμφανίζονται σε ψηφιακή μορφή στην συσκευή σας. Επομένως εάν θέλετε να δείτε τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση από εσάς, θα γίνει προβολή στο τηλέφωνό σας με τα διαθέσιμα καταστήματα, αξιοθέατα και σταθμούς που μπορείτε να βρείτε σε λίγα μόλις λεπτά.

H εφαρμογή τείνει να βελτιωθεί περαιτέρω και για αυτό θα περιοριστείτε στην αρχική beta μορφή της, την οποία και μπορείτε να βρείτε εδώ.

[via]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.