Σύμφωνα με πρόσκληση που έφτασε στα χέρια εκπροσώπων του Τύπου, η Nokia σκοπεύει να ανακοινώσει νέες συσκευές σε event που θα διοργανώσει στην πόλη Καράτσι του Πακιστάν στις 15 του μηνός. Περισσότερες πληροφορίες για το τι είδους συσκευές θα παρουσιαστούν δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν πρόκειται για high end smartphones αλλά για συσκευές της μεσαίας και χαμηλής κατηγορίας χαρακτηριστικών και κόστους.

Φήμες κάνουν λόγο για κινητά τηλέφωνα με αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα Series 40 (ίσως το πρώτο Series 40 με οθόνη αφής χωρίς φυσικό πληκτρολόγιο; ) ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ίσως η φινλανδική εταιρεία κάνει την έκπληξη και ανακοινώσει οικονομικές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Meego. Βέβαια, τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί όποτε θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις σε 7 ημέρες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στελέχη της Nokia, στόχος της εταιρείας είναι να εδραιώσει τη θέση της και να αυξήσει τις πωλήσεις της στις αναπτυσσόμενες χώρες και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο επέλεξε να παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα στο Πακιστάν.

[ via ]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.