Δελτίο Τύπου:

Τριτη 4 Δεκεμβρίου 2012: Σε συμφωνία συνεργασίας με τη WIND Ελλάς για τη διάθεση του MLS iQTalk από το δίκτυο καταστημάτων WIND πανελλαδικά, προχώρησε η MLS Πληροφορική. Έπειτα από την επιτυχημένη πορεία που έχει διαγράψει το πρώτο ελληνικό κινητό, η MLS διευρύνει το δίκτυο διάθεσής του μέσω της νέας συνεργασίας με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα.

Πλέον οι πελάτες της WIND μπορούν να προμηθεύονται το MLS iQTalk μέσω του δικτύου των καταστημάτων της εταιρείας και των συνεργατών τους, κάνοντας σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου της WIND. Το κινητό θα διατίθεται φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου.

Το MLS iQTalk κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά ενώ η διάθεσή του ξεκίνησε και στην αγορά της Κύπρου. Αποτελεί το πρώτο κινητό με αναγνώριση φωνής σε κλήσεις (Talk&Call), SMS και email. Παράλληλα έχει ενσωματωμένο τον πιο προηγμένο πλοηγό MLS Destinator Talk&Drive ενώ στα χαρακτηριστικά του, πέρα από το λειτουργικό σύστημα Android, περιλαμβάνονται η εντυπωσιακή οθόνη υψηλής ευκρίνειας 4,3 ιντσών, η κάμερα ανάλυσης 5ΜΡ με φλας και autofocus και η μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.