Θα παραδεχτώ ότι αν ζείτε στην Ασία, τα αυτοκίνητα δεν είναι πολύ βολικό, αν και η τάση για υπέρ-minis έχει αρχίσει να πιάνει την Ευρώπη και σιγά-σιγά την Βόρεια Αμερική. Αυτό το πρωτότυπο όχημα προχωράει λίγο πιο μακριά. Αφαίρεσαν  δύο τροχούς και προσέθεσαν γυροσκοπική σταθεροποίηση, έτσι ώστε να παραμένει σε όρθια θέση.

Το Lit C-1 είναι ένα μικρό, μονοθέσιο ηλεκτρικό αστικό όχημα, που συνδυάζει το μέγεθος της μοτοσικλέτας με την προφανή ασφάλεια  κάτι μεγαλύτερου. Τα C-1 κάνει χρήση ηλεκτρονικά ελεγχόμενων γυροσκόπιων για να παραμένει όρθιο ακόμα και σε περίπτωση ατυχήματος. Ωστόσο, θέλετε καλύτερα να είστε προσεκτικοί αν το οδηγείτε, επειδή οι ​​κατασκευαστές το αναφέρουν σαν  “Rolling Smartphone”, λόγω της εκτεταμένης σύνδεσης της σε κινητές συσκευές.

Μπορεί να φορτιστεί σε έξι ώρες, έχει τελική ταχύτητα 120 μίλια/ώρα, και η μπαταρία παρέχει αρκετή αυτονομία για 150 έως 220 μίλια. Θα είναι διαθέσιμο το 2014 και θα πωλείτε από $ 12.000 έως $16.000.

 

Site

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.