Θα είμαστε ειλικρινείς, για  για να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον ένα κλιματιστικό, πρέπει να έχει κάποια πολύ καλά χαρακτηριστικά. Άρα φανταστείτε την έκπληξη μας όταν η LG αποκάλυψε ένα πραγματικά, προηγμένης τεχνολογίας σύστημα ψύξης.

Η εν λόγω μονάδα ψύξης που θα ονομάζεται Whisen θα είναι η πρώτη που θα λαμβάνει φωνητικές εντολές από απόσταση έως και 12 μέτρα μακριά, έτσι ώστε να μας δροσίζει χωρίς να χρειάζεται καν να σηκωθούμε από τις καρέκλες μας.

Το Air Condition αυτό διαθέτει και λειτουργίες που σχετίζονται με τα σύγχρονα smartphones. Επιλέξτε ένα από αυτά με δυνατότητα NFC, όπως το Optimus G και ένα  προγραμματισμένο NFC αυτοκόλλητο και μέσω του LG Whisen App 3,0 θα μπορείτε να ρυθμίζετε αυτόματα τη θερμοκρασία σαν να έχετε το χειριστήριο στο χέρι σας.

Σαν να μην έφταναν αυτά τα χαρακτηριστικά το Whisen έχει τη δική του ενσωματωμένη κάμερα για απομακρυσμένη παρακολούθηση του σπιτιού σας, μέσω του κινητού, όσο είμαστε π.χ. στην εργασία μας.

Πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά για το πότε θα είναι μπορείτε να το αγοράσετε δεν είναι ακόμη διαθέσιμες, αν και η LG ευελπιστεί να είναι έτοιμο κάπου ανάμεσα στις ημερομηνίες 14 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου, έτσι ώστε να δροσιστούμε πριν έρθει το επόμενο καλοκαίρι.

 

Source

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.