Σύμφωνα με έντονη φημολογία το νέο smartphone της Huawei το Huawei Νova 2 αποκαλύπτεται στο τέλος του μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 26 Μαΐου. Αφού πιστοποιήθηκε από τον κινέζικο οργανισμό πιστοποίησης ΤΕΝΑΑ, έρχεται στη παγκόσμια αγορά μόλις 8 μήνες μετά από την εμφάνιση του πρώτου κινητού της σειράς nova.

Οι πηγές αναφέρουν ότι το νέο Nova 2 θα έρθει με οθόνη στις 5,2 inches, με δύο αισθητήρες κάμερας στο πίσω μέρος στα 12MP ενώ στο εσωτερικό του πιθανότατα θα φοράει τον Snapdragon 660 με 4GB RAM. Όσον αφορά το θέμα της μπαταρίας, θα είναι εφοδιασμένη με 3.000 mAh και θα υποστηρίζει fast charging στα 18W. Επίσης εκτός από το κλασσικό nova 2 περιμένουμε και το Νova 2 plus, το οποίο λογικά θα αποτελείται από οθόνη μεγέθους 5,5 inches, με χαρακτηριστικά τα οποία δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

H φωτογραφία που κοινοποίησε η TENAA μαρτυράει το γεγονός ότι το νέο Huawei Νova 2 θα εμφανιστεί με μεταλλικό σώμα καθώς και με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Τα υπόλοιπα specs του κινητού θα τα μάθουμε σε λίγες μέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.