1

 

Τρία χρόνια πριν είχαμε εντυπωσιαστεί με την μηχανή γραφικών Unreal Engine 3.0 με το Epic Citadel που πρωτοκυκλοφόρησε στο iPhone 4, τελικά η Epic Games την κυκλοφόρησε και στο Android!

Η Android έκδοση του Εpic Citadel έχει διάφορες επιλογές όπως ανάλυση οθόνης, παραμετροποίηση γραφικών, και benchmarks για να δείτε την δύναμη του κινητού σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό! Αυτές οι επιλογές λείπουν από την iOS έκδοση της εφαρμογής καθώς με την τελευταία ενημέρωση από το App Store υποστηρίζεται μόνο η αλλαγή ανάλυσης της οθόνης.

Αν και έχουν βγει παιχνίδια που χρησιμοποιούν Unreal Engine 3.0 στο Android, και το Epic Citadel δεν είναι παρά μόνο ένα “demo” για να τεστάρει την συσκευή σας, η Epic Games δείχνει ενδιαφέρον να δει πως η μηχανή γραφικών της δουλεύει πάνω σε διάφορες συσκευές Android. Ελπίζουμε ότι όλο και περισσότερα παιχνίδια θα χρησιμοποιούν αυτή τη μηχανή, φέρνοντας τα επίπεδα γραφικών κοντά σε αυτά των οικιακών συστημάτων.

 

Source

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.