Ήρθε και η σειρά της Sony μετα την HTC και την Μotorola να ανακοινώσει το ποιες συσκευές θα πάρουν το Android 4.0 ICS.

Η Sony, λοιπον, και προς απογοήτευση αρκετών,  ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να αναβαθμίσει το Xperia Play σε ICS. Η αιτιολόγηση που δόθηκε ήταν πως μετά από εκτεταμένες δοκιμασίες (αλλά και μια beta έκδοση) το συμπέρασμα που βγήκε ήταν πως δεν είναι δυνατόν να εξασφαλιστεί η σταθερότητα της λειτουργίας της συσκευής με την νέα έκδοση του Android, κυρίως όσον αφορά τον τομέα του gaming. Έτσι, αποφασίστηκε η μη διάθεση αυτού του upgrade, παρά τις προηγούμενες ανακοινώσεις της Sony σύμφωνα με τις οποίες κάθε συσκευή της εταιρείας που είχε παρουσιαστεί εντός του 2011 θα έπαιρνε το σχετικό upgrade.

Εκτός από το Xperia Play, στην δημοσιότητα δόθηκε το χρονοδιάγραμμα των αναβαθμίσεων και άλλων συσκευών της εταιρείας. Σύμφωνα με αυτό, η πρώτη συσκευή που θα αναβαθμιστεί θα είναι το Xperia S, κάτι που θα συμβεί από τα τέλη του ερχόμενου Ιουνίου. Θα ακολουθήσει το Xperia P και το Xperia U, το οποίο θα αναβαθμιστεί κατά το τρίτο τρίμηνο της χρονιάς που διανύουμε. Με τα Xperia Arc S, Xperia Ray and Xperia Neo V να έχουν προηγηθεί ήδη από τον περασμένο μήνα, επιβεβαιώνεται τώρα πως από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η αναβάθμιση και των Xperia Arc, Xperia Neo, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Pro, Xperia Active και Sony Ericsson Live with Walkman. Η έκδοση του λειτουργικού συστήματος θα είναι η 4.0.4.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.