Η Blizzard Entertainment έκλεισε χιλιάδες λογαριασμούς χρηστών στο Diablo III (ban), διότι χρησιμοποιούσαν bots κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Τα bots έχουν ως σκοπό να ελέγχουν τον χαρακτήρα του παιχνιδιού, για πολλές ώρες, όταν ο χρήστης δεν είναι εκεί με στόχο να βρίσκουν αντικείμενα, και να τα πουλάνε στο on line σύστημα Auction House για αληθινά λεφτά, (που είναι ενσωματωμένο στο Diablo III).

“Για να είναι το παιχνίδι ισάξιο για όλους, bots, hacks και άλλες μορφές cheating προκαλούν προβλήματα στο παιχνίδι και στο online σύστημα Βattle.net.” Είπε στέλεχος της Blizzard. Επίσης πρόσθεσε ότι στόχος της εταιρίας είναι o χρήστης να αισθάνεται ασφάλεια, σταθερότητα, και θα συνεχίσει να ελέγχει τους παίχτες για οτιδήποτε παράνομο.

Επίσης, η Blizzard είπε ότι οποιοσδήποτε δει παράνομες δραστηριότητες ingame όπως bots και hacking να το αναφέρει στο email: [email protected] Στο μέλλον όμως το σύστημα αναφοράς παράνομου παιχνιδιού θα υιοθετηθεί μέσα στο game, οπότε θα είναι πιο εύκολο να αναφερθούν τέτοιες δραστηριότητες.

 

Source

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.