Και ενώ η εθνική μας έπαιζε εναντίον της Ιαπωνίας, μια έκπληξη μας ήρθε από την Google, καθώς η υπηρεσία Google Play Movies είναι πλέον διαθέσιμη στην χώρα μας.

Η εν λόγω υπηρεσία προσφέρει αγορά και ενοικίαση ταινιών και θα την βρείτε στο Google Play Store, μέσα από το Tab «Movies».

google play movies

Ανάλογα με την ανάλυση οθόνης που έχει η συσκευή μας, μπορούμε να αγοράσουμε την ταινία σε HD ή σε SD, με μια μικρή διαφορά στην τιμή. Φυσικά η ενοικίαση είναι αρκετά φθηνότερη.

Αν θέλετε πιο εξειδικευμένη εφαρμογή, όπως το Google Play Music, θα βρείτε το Google Play Movies & TV, που μόλις ανέβηκε στο Google Play Store και πλέον θα μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Το θέμα πλέον είναι το πόσο θα αποδεχθούν οι Έλληνες την υπηρεσία, και το αν θα αγοράζουν οι νοικιάζουν τις ταινίες. Στα γραφεία μας πάντως, μόλις ήρθε στο SlimPort/MHL μας, που μας επιτρέπει την σύνδεση του κινητού με την τηλεόραση! Λέμε να κάνουμε μια δοκιμή στην υπηρεσία! Για τους ακόμα πιο φανατικούς, υπάρχει και το Chromecast που παίζει απευθείας ταινίες από το Google Play Movies στην τηλεόρασή μας!


 

Οι τιμές δεν είναι άσχημες, αν αναλογιστούμε πως μπορούμε να αγοράσουμε ταινίες που μόλις βγήκαν, στην τιμή των €11.99-€16.99 (για HD), ενώ οι παλιότερες είναι ακόμα φθηνότερες. Για ενοικίαση οι καινούριες είναι στα €3.99, ενώ οι πιο παλιές στα €2.99! Δεν είναι καθόλου άσχημα! Τι λέτε;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν το κατέβασες κ μετά πανε στην home page του play store ,και θα το βρεις κάτω απο τα app(βλ. Πανω δεξια).είναι κατηγοριοποιημένες.δεν παίζει να μην σου ανοίγει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.