Πριν από δύο εβδομάδες, η Google παρουσίασε μερικές σαρωτικές αλλαγές στην εμφάνιση του Google App +, εισάγοντας πρώτα τις βελτιώσεις για την έκδοση iOS. Για να μην κάνουν τους Android χρήστες να νοιώσουν παραμελημένοι, η εταιρεία υποσχέθηκε να έχουν το ίδιο εύρος αλλαγών και  για αυτήν την πλατφόρμα μέσα σε λίγες εβδομάδες. Πιστή στο λόγο της, μια νέα έκδοση του Google + για το Android είναι πλέον διαθέσιμη, φέρνοντας το app στα μέτρα του iOS και προσφέροντας στους χρήστες μια πλειάδα νέων χαρακτηριστικών.

Το νέο Google + υποτίθεται ότι ενσωματόθηκε με οπτικές ενδείξεις που κάνουν την πλοήγηση μέσω του App πιο εύκολη και πιο διαισθητική. Αλλαγές στο τρόπο με τον οποίο έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τα δικά σας hangout places κατ ‘ευθείαν από την κεντρική οθόνη του app, και αυτά τώρα υποστηρίζουν και ήχο κοινοποιήσεων.

Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τα μηνύματα, καθώς και κατεβάστε φωτογραφίες που εμφανίζονται σε αυτές. Αυτή η ικανότητα επεκτείνεται στο Messenger, καθώς και η εφαρμογή θα σας προτείνει τώρα νέες επαφές μπορεί να θέλετε να προσθέσετε.

Μπορεί να σας πάρει μια μικρή προσαρμογή για να συνηθίσετε τη νέα του εμφάνιση, έτσι μπορείτε να πάτε στο  Play Store της Google για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση και να ξεκινήσετε την εξοικείωση σας με το νέο Google +.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.