Ένα γλυκό, αθώο βίντεο από τη Κορέα, το οποίο κατέχει πλέον το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness με τα περισσότερα likes στο YouTube.

Το Gangnam Style δεν έχει φυσικά καμία σχέση ούτε με τις συμμορίες, ούτε με τους Βιετναμέζους.

Είναι κάτι περισσότερο από μία κορεάτικη Macarena, για όσους πιστεύουν, ότι τα  κοκτέιλ πρέπει να είναι πράσινα και τα σακάκια λευκά.

Και παρόλα αυτά έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές. Φαίνεται μόνο μερικοί καταλαβαίνουν ότι έχει σκοπό να γίνει λίγο σατιρικό.

Δεν είναι μόνο, ότι αυτό το βίντεο το έχουν δει σχεδόν 250 εκατομμύρια, αλλά έχει και περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια likes, σύμφωνα με τα Guinness World Records.

Ο προηγούμενος πρωταθλητής  ήταν το “Party Rock Anthem” του LMFAO, το οποίο τώρα πρέπει να αισθάνονται μειονεκτικά, καθώς έχει μόνο 1,5 εκατομμύρια likes.

Είμαι σίγουρος, ότι το κομμάτι θα προκαλέσει τους ανθρώπους να χορεύουν πάνω στο δρόμο. Ξέρω ότι απόψε, ακόμη περισσότεροι άνθρωποι θα περάσουν το βράδυ τους μιμούμενοι αυτές τις κινήσεις , προκειμένου να προσελκύσουν το αντίθετο φύλο…

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.