Μια νέα απειλή έρχεται να προστεθεί στο ήδη αφιλόξενο wasteland και αυτή τη φορά εχθρικά ρομπότ κάνουν την εμφάνισή τους στο νέο Automatron DLC του Fallout 4.

automatron dlc

To νέο DLC μαζί με το trailer του δημοσιεύτηκαν επίσημα από τη Bethesda Softworks και θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου για Xbox One, PS4 και PC. Το DLC όπως αναφέρει η δημοσίευση, είναι για χαρακτήρες 15 level και άνω.

Ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή του Automatron DLC: Στο Automatron, ο μυστηριώδης mechanist έχει εξαπολύσει μια ορδή από εχθρικά ρομπότ στην Commonwealth, συμπεριλαμβανομένου και του Robobrain. Κυνηγήστε τους και συλλέξτε τα μέλη τους για να χτίσετε τους δικού σας ρομπότ-συντρόφους. Επιλέξτε από εκατοντάδες mods, αλλάξτε και φτιάξτε τα άκρα, τις πανοπλίες, τις ικανότητες και τα όπλα, όπως το νέο όπλο lightning chain gun. Ακόμα προσαρμόσετε τα χρώματα τους και επιλέξτε τις φωνές τους!

Δείτε το trailer παρακάτω:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aMY0IETkDrU]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.