Η κατασκευάστρια εταιρεία του franchise Halo, Bungie μόλις χθες κυκλοφορήσε ένα επίσημο screenshot από το επερχόμενο παιχνίδι της, που φημολογείται ότι θα έχει τίτλο Destiny.

Η εικόνα, δημοσιεύτηκε στο επίσημο site της Bungie, ως απάντηση σε ένα έγγραφο marketing που φαίνεται να δημοσιεύτηκε στο IGN από έναν αναγνώστη, που έδινε λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση και το concept art του παιχνίδιου.

Σύμφωνα με το IGN, η Bungie επιβεβαιώσε πως το έγγραφο καταρτίστηκε από ένα διαφημιστικό γραφείο και παρέχει αυθεντικές λεπτομέρειες γύρω από τη πλοκή του παιχνιδιού.

«Δεν ήμασταν αρκετά έτοιμοι για μια τέτοια δημοσίευση, αλλά θα είμαστε σύντομα και  περιμένουμε τη στιγμή για να σας δείξουμε τι ετοιμάζουμε,” έγραψε η Bungie στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Το εν λόγο έγγραφο περιγράφει το Destiny ως «διασκεδαστικό και προσιτό” παιχνίδι με ένα “βαθύ και απτό” σύμπαν που συγκρίνεται με αυτό του Star Wars. Το παιχνίδι επίσης περιγράφεται ως «social στον πυρήνα του”.

Ένας εκπρόσωπος της Bungie σχολίασε το έγγραφο που διέρρευσε, λέγοντας στο IGN: “Δεν είμαστε αρκετά έτοιμοι να την ετοιμάσουμε το επόμενό μας σύμπαν, αλλά υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων σκεφτήκαμε να δώσουμε στους οπαδούς κάτι πιο επίσημο στο Bungie. net. Μη διστάσετε να μπείτε στη σελίδα και να δείτε τι νέο υπάρχει”.

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σενάριο του Destiny περιστρέφεται γύρω από ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που έχει σκοπό να καταστρέψει τη Γη και τους “ιππότες” που είναι επιφορτισμένοι με την υπεράσπιση της ανθρωπότητας. Το έγγραφο παρουσιάζει επίσης  εικόνες που φέρουν το λογότυπο του Destiny μαζί με αυτό του Xbox 360 και του PlayStation 3.

Το Destiny είναι το πρώτο project της Bungie ως μέρος μιας 10-ετής συμφωνίας που έχει κάνει με την Activision. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πιθανότατα για το Xbox 360 μέσα στο 2013 και το 2014 για το PlayStation 3.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.