Η αρχική ιδέα ανήκει στην Motorola και υλοποίηθηκε στο Atrix, όμως η Clamcase πηγαίνει το concept ένα βήμα πιο μακριά. Συνδέσε στο clambook το smartphone σου, και εκείνο θα εμφανίσει τα πάντα στη δική του οθόνη. Είναι φτιαγμένο όπως και το MacBoor Air από αλουμίνιο, έχει ένα multitouch trackpad και φυσικά ξεχωριστή μπαταρία που προσφέρει πολλές ώρες χρήσης και αναμονής.

To καλό είναι ότι δεν διαθέτει επεξεργαστή, αλλά εκμεταλλεύεται αυτόν της συσκευής σου. Που σημαίνει ότι με λίγα χρήματα αποκτάς ένα ολοκληρωμένο σύστημα που μπορείς να μεταφέρεις όπου και αν πας. Δυστυχώς δεν πωλείται ακόμη, αλλά με μια επίσκεψη στο site μπορείς να κάνεις register και να ειδοποιηθείς όταν θα αρχίσει το shipping. Εμείς πάντως στο techmaniacs.gr το περιμένουμε πάντως σαν τρελοί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.