Το Call of Duty: Black Ops II έγινε το πιο preordered παιχνίδι της Amazon, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εν λόγω εταιρεία.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, το Black Ops ΙΙ εκθρόνισε το Call of Duty: Modern Warfare 3 από την πρώτη θέση, “σπάζοντας” το ιστορικό του εν λόγω παιχνιδιού.

Η Amazon δεν παρέχει κάποιες περαιτέρω πληροφορίες για το πόσο πιο επιτυχής είναι οι προπαραγγελίες του Black Ops II σε σχέση με το Modern Warfare 3.

Το παιχνίδι δεν είναι μόνο το πιο preordered παιχνίδι της Amazon, είναι επίσης σε πορεία για να γίνει η μεγαλύτερη επιτυχία σε πωλήσεις στην ιστορία του GameStop. Ο  πρόεδρος του GameStop, Tony Bartel δήλωσε τον περασμένο μήνα:

“Βλέπουμε τις υψηλότερες προ-παραγγελίες στην ιστορία της εταιρείας. Με τον τωρινό ρυθμό, το Call of Duty είναι σε καλό δρόμο για να σπάσει όλα τα ρεκόρ του”.

Το Call of Duty: Black Ops II κυκλοφορήσε σήμερα σε όλο τον κόσμο για το Xbox 360, το PlayStation 3 και το PC. Πρόκειται για το sequel του αρχικού Black Ops (2010).

Το λανσάρισμα του παιχνιδιού για το Wii U θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου.

Επίσης στις 13 Νοεμβρίου θα δούμε και μια έκδοση για το PlayStation Vita.

 

 

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.