Την περασμένη εβδομάδα, η Google έδωσε στο κοινό την έκδοση Android 4.1.2, ενσωματώνοντας τις νέες αλλαγές του λογισμικού. Η αρχική αναβάθμιση της έκδοσης 4.1.2 έφτασε πρώτα στο Nexus 7,  και στις ημέρες που ακολούθησαν, είδαμε πως η Google πρόσθεσε κάποιες νέες λειτουργίες και για άλλες συσκευές. Χρήστες ανα τον κόσμο λένε πως OTA αναβαθμίσεις έρχονται στις Nexus συσκευές τους μέρα με τη μέρα.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για τη διεθνή έκδοση HSPA +  και όχι την έκδοση CDMA. Ακόμα πιο συγκεκριμένα, η ενημέρωση έρχεται για το build yakju- JRO03C.

Αν δεν έχετε δει την ενημέρωση ακόμα, ενώ έχετε build- JRO03C, δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο, μπορείτε να ξεκινήσετε χειροκίνητη εγκατάσταση. Υπάρχει ένα λεπτομερές θέμα στα φορουμ των XDA-Developers που έχει την αναβάθμιση Android 4.1.2 έτοιμη για να την εγκαταστήσετε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.