Όπως φημολογείτo, η Apple έστειλε προσκλήσεις για μια ειδική εκδήλωση, όπου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ένα μικρότερο μοντέλο iPad.

Όπως φαίνεται  το iPhone 5 δεν ήταν το τελευταίο μεγάλο ντεμπούτο της Apple το 2012.

Η Apple μόλις έστειλε προσκλήσεις για μια ειδική εκδήλωση που θα λάβει μέρος την ερχόμενη Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στις   20:00   (ώρα Ελλάδος), προφανώς για να αποκαλύψει το  φημολογούμενο μικρότερο μοντέλο του iPad.

Ο τίτλος της πρόσκλησης είναι ” Έχουμε κάτι περισσότερο για να σας δείξουμε ” και στη κορυφή της πρόσκλησης φαίνεται το λογότυπο της Apple.

Η εκδήλωση θα γίνει στο θέατρο της Καλιφόρνιας  San Jose, μόλις ένα τετράγωνο μακριά από την αίθουσα του δικαστηρίου όπου έλαβε μέρος η μεγάλη δίκη της εταιρίας με τη Samsung.

Η πρόσκληση επιβεβαιώνει τη φήμη του AllThingsDigital της περασμένης εβδομάδας, η οποία ισχυρίστηκε ότι η ημερομηνία εκδήλωσης θα είναι 23 Οκτωβρίου.

Από το πρώτο κι όλας μοντέλο iPad, η Apple φημολογείται ότι εργάζεται σε μια μικρότερη εκδοχή του. Όμως όταν η Amazon και η Google άρχισαν να κατασκευάζουν μικρότερες ταμπλέτες στο ένα τρίτο της τιμής του iPad η ώρα ενός μικρότερου και φτηνότερου μοντέλου είχε έρθει.

  

Πρόσφατα διέρρευσαν φωτογραφίες, του  υποτιθέμενου τελικού προϊόντος, ενώ αναφέρθηκε και ένα e-mail με κορυφαία στελέχη της Apple να συζητάνε για τη βιωσιμότητα ενός  7-ιντσου μοντέλου, που βρέθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης της  Apple εναντίων της Samsung τον Αύγουστο.

Μαζί με το iPad Mini, η Apple φημολογείται ότι θα παρουσιάσει ένα  13-ιντσών μοντέλο MacBook Pro με Retina οθόνη, καθώς και την ενημέρωση των Mac Minis.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ