Όπως φημολογείτo, η Apple έστειλε προσκλήσεις για μια ειδική εκδήλωση, όπου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ένα μικρότερο μοντέλο iPad.

Όπως φαίνεται  το iPhone 5 δεν ήταν το τελευταίο μεγάλο ντεμπούτο της Apple το 2012.

Η Apple μόλις έστειλε προσκλήσεις για μια ειδική εκδήλωση που θα λάβει μέρος την ερχόμενη Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στις   20:00   (ώρα Ελλάδος), προφανώς για να αποκαλύψει το  φημολογούμενο μικρότερο μοντέλο του iPad.

Ο τίτλος της πρόσκλησης είναι ” Έχουμε κάτι περισσότερο για να σας δείξουμε ” και στη κορυφή της πρόσκλησης φαίνεται το λογότυπο της Apple.

Η εκδήλωση θα γίνει στο θέατρο της Καλιφόρνιας  San Jose, μόλις ένα τετράγωνο μακριά από την αίθουσα του δικαστηρίου όπου έλαβε μέρος η μεγάλη δίκη της εταιρίας με τη Samsung.

Η πρόσκληση επιβεβαιώνει τη φήμη του AllThingsDigital της περασμένης εβδομάδας, η οποία ισχυρίστηκε ότι η ημερομηνία εκδήλωσης θα είναι 23 Οκτωβρίου.

Από το πρώτο κι όλας μοντέλο iPad, η Apple φημολογείται ότι εργάζεται σε μια μικρότερη εκδοχή του. Όμως όταν η Amazon και η Google άρχισαν να κατασκευάζουν μικρότερες ταμπλέτες στο ένα τρίτο της τιμής του iPad η ώρα ενός μικρότερου και φτηνότερου μοντέλου είχε έρθει.

  

Πρόσφατα διέρρευσαν φωτογραφίες, του  υποτιθέμενου τελικού προϊόντος, ενώ αναφέρθηκε και ένα e-mail με κορυφαία στελέχη της Apple να συζητάνε για τη βιωσιμότητα ενός  7-ιντσου μοντέλου, που βρέθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης της  Apple εναντίων της Samsung τον Αύγουστο.

Μαζί με το iPad Mini, η Apple φημολογείται ότι θα παρουσιάσει ένα  13-ιντσών μοντέλο MacBook Pro με Retina οθόνη, καθώς και την ενημέρωση των Mac Minis.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.