Η Apple θα ανακοινώσει τα νέα iPhone 12 κάποια στιγμή το φθινόπωρο. Από πέρυσι, οι αναλυτές ήθελαν την εταιρεία να κάνει ολικό επανασχεδιασμό των iPhones, κάτι που ενισχύουν και οι φήμες που κυκλοφορούν.

Το design των iPhone 12 λέγεται ότι θα ακολουθεί αυτό του iPhone 4, όσον αφορά το SE 2, και δημοφιλών concept του iPhone 6. Βασιζόμενοι σε όσα έχουν δημοσιευθεί μέχρι τώρα, οι ConceptsiPhone και Technizo Concept δημιούργησαν ένα 3D render, το οποίο δείχνει το όραμα τους για τα επερχόμενα smartphones της Apple.

Σύμφωνα με το concept, η οθόνη των iPhone 12 δεν θα ακολουθεί τον notch σχεδιασμό που έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια η Apple. Τα smartphones θα έχουν λεπτό bezel στην κορυφή της οθόνης στο οποίο θα υπάρχει η selfie κάμερα, το ακουστικό, και διάφοροι αισθητήρες. Επιπλέον, η οθόνη επεκτείνεται στις πλευρές της συσκευής.

Η πλευρική touch οθόνη αντικαθιστά τα φυσικά πλευρικά κουμπιά. Σε αυτή εμφανίζονται μικροεικονίδια, ειδοποιήσεις, και touch κουμπιά. Στην πίσω όψη, υπάρχει ένα module καμερών αντίστοιχο με αυτό των flagship smartphones του 2020, το οποίο έχει έξι κάμερες.

Οι καινοτομίες για την Apple δεν τελειώνουν εδώ αφού το concept render θέλει τα iPhone 12 να έχουν ολογραφικό προβολέα και μία μικροσκοπική οθόνη αφής στο πάνω μέρος.

Αν και φαίνεται ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό concept, δεν περιμένουμε η Apple να αλλάξει τόσο δραστικά τον σχεδιασμό των iPhones και να λανσάρει τόσες πολλές καινοτομίες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.