Με τόσες φήμες δεν ξέρουμε πλέον τι να πιστέψουμε αυτές τις μέρες και δεν είναι και τόσο δύσκολο να ξεγελαστούμε όταν κοιτάμε μόνο φωτογραφίες ενός τηλεφώνου. Όπως και να έχει η παρακάτω εικόνα φαίνεται αρκετά ρεαλιστική και φημολογείται ότι φωτογραφίζεται η επόμενη ναυαρχίδα της Sony, το επονομαζόμενο Sony “Odin”.

Τα χαρακτηριστικά της συσκευής σύμφωνα με τον φωτογράφο φαίνεται να είναι 5” ιντσών οθόνη, 1080p ανάλυσης, στο στύλε του HTC J Butterfly. Για το εσωτερικό, έχουμε τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon S4 Pro, παρέα με μια Adreno 320 για να αναλάβει τα γραφικά και 2GB RAM. Φυσικά η συσκευή θα φοράει Jelly Bean.

Αυτή τη στιγμή η Sony δεν έχει κάποιο τετραπύρηνο τηλέφωνο, οπότε η κυκλοφορία ενός τέτοιου μοντέλου είναι φυσική εξέλιξη. Παρ’ όλα αυτά δεν είδαμε να παρουσιάζει η εταιρία κάτι τέτοιο στην IFA 2012, οπότε είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί για το αν η εταιρία θα παρουσιάσει την συσκευή πριν τα Χριστούγεννα. Όπως το βλέπουμε το techmaniacs.gr αν δούμε κάτι από την Sony θα είναι στην CES 2013 ή την MWC 2013. Μέχρι τότε περιμένουμε τα σχόλια σας σχετικά με την συσκευή που βλέπουμε στην φωτογραφία.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.