Φωτογραφίες από ένα meeting του developing team της Sony κυκλοφόρησαν και δείχνουν πως τα Xperia Z2 και Sony Xperia Z2 Tablet, θα υποστηρίζουν γραφή με στυλό ή μολύβι, ώστε να μετατρέπονται καθημερινά αντικείμενα σε stylus. Αυτό το έχουμε δει ήδη στο Xperia Z1 και το Xperia Z Ultra και φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά. Το χαρακτηριστικό ονομάζεται “Stylus Pen Support”.

Sony-Xperia-Z2-camera-display-and-pen-stylus-input (2)

Εν τω μεταξύ κυκλοφορούν αρκετές φωτογραφίες από το meeting, βλέπουμε πληροφορίες για την κάμερα, ενώ υπάρχει και ένα βίντεο 18 δευτερολέπτων που δείχνει την λειτουργία SteadyShot. Μπορεί το Sony Xperia Z1 Compact να είχε καλύτερη οθόνη σε χρωματική απόδοση και γωνίες θέασης, σε σχέση με το Xperia Z1, στις φωτογραφίες όμως βλέπουμε πως η οθόνη των 5.2 ιντσών του Xperia Z2, είναι πολύ ανώτερη. Τέλος βλέπουμε «ξύπνημα» της συσκευής, με διπλό tap, όπως ακριβώς και στο LG G2.

Το Sony Xperia Z2 είναι μια συσκευή που περιμένουμε με ανυπομονησία για review, και αναμένεται να είναι πολύ δυνατή, ειδικά το θέμα της κάμερας και του ήχου! Μείνετε συντονισμένοι στο techmaniacs.grγια να το δούμε αναλυτικά παρέα!

Πηγή (1) , (2) | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.