Η Microsoft έχει μια “σημαντική ανακοίνωση” για αργότερα σήμερα, και όλες οι φήμες θέλουν να αφορά ένα tablet. Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, μιλήσαμε για κάποιες από αυτές, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας της Microsoft να ανακοινώσει ένα tablet, που θα μπορούσε να διαθέτει κάποια σχέση με το Nook. Είμαστε ακόμα αρκετές ώρες μακριά από την αλήθεια, αλλά εν τω μεταξύ κάποια νέα έγγραφα που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για tablet για gamers , όπως περιγράφεται σαν Xbox Surface.

Όσο για το Xbox Surface, τα έγγραφα περιγράφουν αυτό που φαίνεται να είναι ένα νέο σύστημα Xbox, που τρέχει δώδεκα πυρήνες σε 3.1GHz και διαθέτει 5GB της μνήμης RAM. Παράλληλα με αυτό  θα υπάρξει και ενα επτά ιντσών tablet,ζηλεύοντας την στρατηγική της Nintendo για την επόμενη γενιά του Wii U. Τα φύλλα προδιαγραφών δίνουν μια οθόνη 720p, συνδεσιμότητα μέσω WiFi και Bluetooth, και μια μπαταρία που κραάει επτά ώρες αυτονομία.

Το tablet θα τροφοδοτείται από την IBM και TI chips, και μπορεί να διαθέτουν κάποιο είδος του Kinect. Υποθετικά, η συσκευή θα έχει ελάχιστη μνήμη RAM 288MB, αλλά παράλληλα ακούγεται σαν ένα δυνατό tablet,που είναι κατάλληλο για ένα gaming.

Εάν αυτή είναι τελικά η πραγματικότητα οτι θα μάθουμε σήμερα, δεν είναι ακριβώς το είδος των ειδήσεων που ελπίζαμε, αλλά θα είναι ενδιαφέρον να το ακούσουμε,έτσι και αλλίως. Φυσικά,αν αυτά τα έγγραφα, ακόμη και αν είναι νόμιμα απλά μπορεί να μην είναι ό, τι προγραμματιζει η Microsoft για να συζητήσει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.