Η Apple ενδέχεται να ανακοινώσει το επόμενο μεγάλο της προϊόν, το iPad mini, σε 2.5 εβδομάδες.

O Philip Elmer DeWitt είπε στο Fortune πως ένας μεγάλος επενδυτής της Apple άκουσε από πολλαπλές πηγές πως η εταιρία σκοπεύει να στείλει προσκλήσεις για το event της παρουσίασης στις 10 Οκτωβρίου. Η Apple συνηθίζει να στέλνει προσκλήσεις για τα event της μια εβδομάδα πριν, οπότε από ότι φαίνεται το νέο iPad θα παρουσιαστεί στις 17 Οκτωβρίου.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο οι ημερομηνίες είναι ακριβείς, αλλά η Apple αναμένεται να κάνει ένα event μέσα στον Οκτώβρη για να παρουσιάσει το iPad Mini.

Το νέο iPad Mini θα έχει διαγώνιο 7,85 ίντσες, σαφώς μικρότερο από το New iPad που έχει 9,7 ίντσες. Στο μέγεθος λοιπόν θα είναι σαν τα γνωστά μας Nexus 7, Kindle Fire και Samsung Galaxy Note II 7. Θα έχει όμως λίγο μεγαλύτερη οθόνη μικραίνοντας τα πλαίσια γύρω από αυτή.

Η Apple έχει κυριαρχήσει στην αγορά των Tablet αλλά είχε αφήσει χώρο για τα μικρότερα tablet. Το iPad Mini με την σωστή τιμή μπορεί να πάρει όλη την αγορά tablet όπως έκανε στα MP3 players, με το iPod και iPod Mini.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροSamsung Galaxy Note II: Αντέχει στις πτώσεις;
Επόμενο άρθροΤο νέο Promo-Video του HTC 8X
Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.