Ακούσαμε για το Samsung Galaxy S III Mini, τον περασμένο Αύγουστο. Τώρα φαίνεται να επανέρχεται η συσκευή στην δημοσιότητα μέσα από τις προσκλήσεις που απ’ έστειλε η Samsung για το event που διοργανώνει στην Γερμανία την 11η Οκτωβρίου. Στις προσκλήσεις φαίνεται το γνωστό σε όλους ‘S’ της σειράς Galaxy S και ακολουθείται από το κείμενο «Κάτι μικρό θα είναι πραγματικά μεγάλο»

Λίγα είναι γνωστά για το Galaxy S III Mini, αλλά όπως υποδεικνύει το όνομα μάλλον πρόκειται για μια συσκευή που δανείζεται την αισθητική του Galaxy S III με ελαφρώς μειωμένα χαρακτηριστικά. Φήμες λένε για 4 ιντσών οθόνη ανάλυσης 480 x 800, διπύρηνο επεξεργαστή, 5ΜΡ κάμερα και φυσικά Android 4.1 Jelly Bean. Εμάς στο techmaniacs.gr μας φαίνονται λίγο χαμηλά τα χαρακτηριστικά αυτά . Όπως και να είναι η συσκευή, θα το μάθουμε στις 11 του μήνα που θα γίνει και η παρουσίαση της.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.